Meubilaire toonzaal

Online is de beste manier om onze voorraad te bekijken, maar we staan erbij stil dat als je een made-to-order meubel koopt dat de kwaliteit en vakmanschap erg belangrijk zijn en je wilt de echte producten zien. Daarom hebben we een grote selectie gemaakt van onze kwaliteit meubels en interieuraccessoires en die zijn ook te zien in onze showroom op Jalan Raya Kedampang in de buurt van Kerobokan in Bali.

Kom gerust langs om een kijkje t enemen naar onze comfortabele banken en briljante bedden, het ervaren van het volledige scala aan stoffen die wij te bieden hebben en laat u inspireren door een uitgebreide selectie van het interieur accessoires die zal helpen de perfecte look voor uw leefruimte te creëren.

Als aanvulling bij de stoelen, tafel, bank en bedden, onze showroom is rijk aan alles wat je nodig hebt om je droom woonruimte te creëren. Onze meubels showroom hebben ook een overvloed aan interieuraccessoires die voor u klaar staan om meteen naar huis te nemen! Van quishy kussens kandelaars, van bed runner tot hangende lampen, van rotan wasmand naar badkamer voorzieningen, is onze meubels showroom vol met design ideeën voor uw huis of commerciële ruimte.

Open van maandag tot zaterdag, 9u-17u, ons personeel staat altijd voor u klaar!

[rev_slider showroom_homepage]

Waarom u een bezoek wil brengen aan onze toonzaal

  • Ontdek onze kwaliteitsvolle massief hout en rotan meubels, alles in een ontspannen omgeving
  • Er is een grote selectie van binnen- en buitenmeubilair
  • Grondig onderzoek van onze kwaliteit en vakmanschap
  • Maak kennis met onze vriendelijke medewerkers die graag bij u zitten bij het bespreken van aspiraties voor uw ruimte