Meubelen groothandel en distributeur

Meubel groothandel en distributeur

yuni_bali_furniture_manufacturer_exporter_supplier_wholesale_distributor

Yuni Bali is een meubelbedrijf die als hoofdactiviteit binnen- en buitenmeubilair produceert en exporteert evenals een breed scala van kwaliteitsvolle meubels producten voor het huis, restaurant, resorts, villa’s en hotel-projecten (FF & E).

Onze activiteiten beslaan de hele wereld, met ons hoofdkantoor in Bali, Indonesië en onze showroom in Mauritius. Onze producten sieren de interieurs van meer dan 100 hotels en resorts wereldwijd. We hebben gewerkt met een van de belangrijkste International Procurement Groups.

Onze focus ligt op grote schaal hotel projecten, maar we zijn ook flexibel om eenmalige stukken en op maat gemaakte meubels of accessoires, zoals vereist door onze particuliere klanten te produceren.

Momenteel is het bedrijf van plan om zijn omzet in het buitenland uit te breiden en is daarom op zoek naar een mogelijkheid om samen te werken met agenten, meubilair groothandelaren / distributeurs en vertegenwoordigers over de hele wereld.

Voordelen & Innovatie

Prijsvorming – Wij zijn van mening dat je niet moet betalen voor een ​​premium prijskaartje voor een premium product. We hebben onze organisatie gestructureerd om uitzonderlijke producten te leveren tegen een relatief lage prijs.

Aangepaste producten – Yuni Bali Furniture is in staat om individuele eisen met op maat gemaakte oplossingen, individuele productie en eenmalige stukken te produceren.

Kwaliteitsproducten – Het bedrijf is in staat om aan de hoogste eisen op het gebied van design, kwaliteit en functionaliteit die in lijn met de trends in de markt te voldoen. Ons product is ziet er niet alleen geweldig uit, maar het zal de tijd weerstaan.

Productaanbod – We hebben toonaangevende spelers van horeca en retail segmenten behandeld en ons product design is gedreven door de wens om een ​​aantal collecties die aan de behoeften van deze veeleisende industrie te leveren.

Duurzaamheid – Ons bedrijf verwerkt alleen de gecertificeerde geboomtes en andere hoogwaardige materialen.
Opgeleide arbeidskracht – Ons bedrijf heeft zeer bekwame vaklieden met uitgebreide know-how, ervaring en creativiteit en hecht groot belang aan kwalificatie.

Dienst – Zakelijke relaties worden gekenmerkt door persoonlijk contact, uitgebreid advies en een hoge flexibiliteit in de realisatie van eisen.

Planning en logistiek – Ons logistieke team controleert elke bestelling om ervoor te zorgen dat elk element van het bestellingsproces nauw wordt beheerd om overeengekomen eisen op te leveren.

 

Bekijk onze website om de grote selectie van onze meubelproducten te bekijken en contact op te nemen met ons voor meer informatie over deze samenwerking. We kijken ernaar uit om samen met u te werken en samen bieden wij kwaliteitsvolle groothandel meubels uit de beste fabrikant in de meubelindustrie.