Over ons

H

et begon allemaal in 1986 toen Yuni Bauwens een maritieme stijl meubelbedrijf lanceerde bij de opkomst van de toerisme-industrie in Mauritius. Enkele jaren later, als de industrie zich in een boom periode bevond, ontwikkelde het bedrijf verder haar product portfolio om naar tuinmeubilair, vooral gericht op de hotel industrie.

Yuni Bali Furniture breidde later uit om professionals en individuen in hun hotels en villa’s helpen in te richten door het bouwen van een nieuwe 6000 vierkante meter showroom in Terre Rouge Mauritius.

In 2008, Yuni Furniture creëerde een outsourcing kantoor in Bali, genaamd Yuni Bali, gespecialiseerd in het leveren van meubilair en interieur oplossingen voor de horeca.

Teregelijkertijd openden we onze eigen houten meubelfabriek in Jepara, Centraal-Java en een wevenfabriek voor natuurlijke rotan en kunststof synthetische rotan in Cirebon, West-Java.

We zijn blij om een ​​team van meer dan 200 ambachtslieden te hebben om goederen te produceren met de hoogste kwaliteit en de meest concurrerende prijsstelling.

Bedrijfsprofiel

[rev_slider about]

Yuni Bali Furniture – Fabrikant , Exporteur & Groothandelaar

Onze activiteiten beslaan de hele wereld, met ons hoofdkantoor in Bali, Indonesië en onze showroom in Mauritius. Onze producten sieren de interieurs van meer dan 100 hotels en resorts wereldwijd. We hebben gewerkt met de belangrijkste International Procurement Groups.

Terwijl onze focus op grote schaal hotel projecten ligt, zijn we ook flexibel om eenmalige stukken en op maat gemaakte meubels of accessoires te produceren, zoals vereist door onze particuliere klanten.

V ia ons zusterbedrijf, Yuni Ontwerp Consultant, hebben we een breed scala van architectuur en interieur ontwerpen voor villa’s, hotels, resorts in Bali, Jakarta, Mauritius, de Seychellen, en Dubai verstrekt sinds 2011.

Onze creatieve design team staat klaar om u te helpen op basis van uw persoonlijke smaak en stijl, een waardevolle en harmonieuze mix van interieur en outdoor te ontwerpen.

Professionele Gastvrijheid Outsourcing

Onze Sourcing groep (OS & E), is een ervaren team dat u zal begeleiden om betrouwbare leveranciers te vinden, te helpen tijdens de onderhandelingen, kwaliteitscontrole en regelen de uiteindelijke verzending via onze vertrouwde zakelijke expediteur.

Voor elke nieuwe uitdaging, nodigen wij u uit voor een face-to-faceafspraak om beter uw wensen te begrijpen en passende oplossingen te vinden. Uw tevredenheid is onze zorg.